Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet raner jaget i natt

SKIEN (Dagbladet): Pistolraneren truet til seg 125 000 kroner fra Rema 1000 i Bø i Telemark seint i går kveld. I natt jaktet væpnet politi over hele fylket på ransmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved hovedveiene var det lagt ut spikermatter, og væpnet politi sjekket alle biler som kom mot Skien og de større byene i Telemark.

Ranet skjedde ved 22-tida, da innehaveren av butikken og en kollega skulle gå til banken med omsetningen. Raneren, som hadde gjemt seg bak noen containere, truet de to til å legge seg på bakken.

- Han var væpnet med en pistol. Raneren tok bilnøklene fra innehaveren og forsøkte å flykte i bilen hans. Men den startet ikke, sier politiinspektør Tom Gjestvang i Notodden politidistrikt til Dagbladet.

Raneren stakk videre til fots med den store pengesummen. I natt hadde politiet ingen opplysninger om hvor han hadde tatt veien.

Væpnet

- Vi har sperret av de viktigste veiene, og har et godt signalement på gjerningsmannen, sier Gjestvang.

Politiet jakter på en mørkhudet mann i 25-årsalderen. Han er høy og slank. Under pistolranet var han iført en finlandshette.

Raneren opptrådte rolig da han truet til seg pengene, men det virker uprofesjonelt at han hadde basert fluktplanene på å kjøre vekk i butikkinnehaverens bil.

503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media