Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet raner truet betjeningen på bensinstasjon i Haugesund

Fikk med seg ukjent pengebeløp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Væpnet politi søkte sent tirsdag kveld etter person som truet til seg et ukjent pengebeløp fra Esso på Flotmyr i Haugesund.

- En person med en pistollignende gjenstand truet til seg et ukjent pengebeløp, opplyser operasjonsleder i Terje Tonning ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til Haugesunds avis.

Ranet ble meldt til politiet klokken 22.25. Gjerningsmannen beskrives som en ung mann på rundt 20 år. Han var cirka 170 centimeter høy, hadde på seg en hvit og sort hettegenser, og forlot stedet til fots, løpende.

Tonning opplyser at man ikke vet om det var en ekte pistol mannen hadde, men at man må handle utfra den antagelsen.

Rett over midnatt var mannen fortsatt på frifot.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling