Væpnet raner truet tre ansatte hos gullsmed i Trondheim

Fikk med seg varer av ukjent verdi, opplyser politiet.

Trondheim  20180205.
En gullsmedforretning ble mandag ranet av en mann som truet betjeningen med en pistol. Mannen fikk med seg varer av ukjent verdi.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Trondheim 20180205. En gullsmedforretning ble mandag ranet av en mann som truet betjeningen med en pistol. Mannen fikk med seg varer av ukjent verdi. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Raneren beskrives som om lag 180 centimeter høy, og var iført mørkeblå boblejakke, lue, skjerf og bukse med logo på låret.

- Han var lys i huden og snakket engelsk. Han truet med en pistol, og fikk med seg gods av ukjent verdi, opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter like etter klokken 18 mandag kveld.

Kan være flere involverte

Operasjonsleder Stig-Roger Olsen sier til Dagbladet at raneren fikk med seg et utbytte fra gullsmeden i løpet av den korte tiden han var i lokalet. Det er foreløpig ikke klart hvorvidt det dreier seg om varer eller kontanter.

- Vi ber om at publikum som har sett en person som passer til beskrivelsen tar kontakt raskt, sier Olsen.

Ingen av de tre ansatte som var på jobb hos gullsmeden under ranet skal ha kommet fysisk til skade. Ifølge operasjonslederen ble det brukt pistol eller en revolver til å true dem med.

- Han var rask, og vi har ingen spor etter vedkommende etter at han forlot gullsmeden. Sånn sett kan vi heller ikke utelukke at det var flere involvert i ranet, sier han til Dagbladet.