- Vær så snill og hjelp politiet

Det er bønnen fra 17-åringen som ble voldtatt i helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den 17 år gamle jenta som ble overfalt og voldtatt av en ukjent gjerningsmann ved Njårdhallen i Oslo i helga, håper medieomtale av saken kan bidra til å pågripe gjerningsmannen og oppklare saken.

Hun ber innstendig publikum om å at kontakt med politiet dersom noen har gjort observasjoner som de tror kan ha betydning.

– Hun ønsker sterkt at gjerningsmannen skal bli funnet og at han må stå til rette for det han har gjort mot henne, sier bistandsadvokat Trine Rjukan til Dagbladet.no.

Har ikke gått opp for henne

I går var hun i avhør hos politiet, men politiet har ikke så mye å gå etter i jakten på gjerningsmannen. Politiet har undersøkt stedet, men det er ukjent hva som er sikret på stedet.

– Hun er nærmest sikker på at han er fra Øst-Europa fordi hun oppfattet det slik at han snakket engelsk med øst-europeisk aksant, sier Rjukan.

Han beskrives i tillegg å være et sted mellom 25 og 30 år gammel og skal ha vært kledd i mørke klær den aktuelle morgenen.

Den 17 år gamle jenta var på vei hjem fra byen lørdag i 05-tida da hun så en mann i veikanten. Hun bestemte seg for å gå raskt forbi ham, men i det hun passerte mannen tok han tak i armen hennes og tok kvelertak på henne gjentatte ganger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer