Været vi må venne oss til:
* Mer ekstremvær
* Snøfrie vintre

I dag flommer ekstremværet «Vidar» over Vestlandet. På Østlandet er det ingen snø i sikte. Dette er vinterværet vi må forvente oss i årene som kommer.

EKSTREMVÆR:  Ekstremværet «Inga» førte til stormflo på Bryggen i Bergen og vannet steg fra normalen 1,66 meter til 2,25 meter.  Denne mannen la like godt ut på svømmetur. I dag forventes lignende tilstander.  Foto: Oddmund Lunde/Dagbladet
EKSTREMVÆR:  Ekstremværet «Inga» førte til stormflo på Bryggen i Bergen og vannet steg fra normalen 1,66 meter til 2,25 meter. Denne mannen la like godt ut på svømmetur. I dag forventes lignende tilstander.  Foto: Oddmund Lunde/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ekstremværet «Vidar» slår inn over Vestlandet, og i dag forventes det ekstremt høy vannstand.

Det er et lavtrykk øst for Island som er årsaken til ekstremvarslet. Dette lavtrykket går etter hvert sørøstover og er ventet utenfor kysten av Møre og Romsdal torsdag formiddag, skriver NTB.

- Vi venter at vannstanden skal bli så høy at vi har gått ut med varsel. For Bergen sin del ventes det at vannstanden skal bli opp til 220-225 cm, sier meteorolog Anne Mette Olsen til Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer