Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Værsågod, det er servert

Kronprinsparet dukket opp på kjøkkenet til Blå Kors.

 JULELUNSJEN SERVERT:  Kronprinsparet Mette-Marit og Haakon under et besøk på Blå Kors brukersenter i Oslo sentrum onsdag formiddag. De jobbet som frivillige på kjøkkenet. Her blir gjest Ola Trygvasson servert. Foto: Terje Bendiksby, NTB Scanpix.
JULELUNSJEN SERVERT: Kronprinsparet Mette-Marit og Haakon under et besøk på Blå Kors brukersenter i Oslo sentrum onsdag formiddag. De jobbet som frivillige på kjøkkenet. Her blir gjest Ola Trygvasson servert. Foto: Terje Bendiksby, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit sto for serveringen da Blå Kors' gjester kom for å få mat onsdag formiddag.

Organisasjonens kontaktsenter i Oslo tar daglig imot mellom 100 og 300 vanskeligstilte. Senteret tilbyr mat og drikke, samt hjelp til avrusing og rehabilitering.

- Kronprinsparet fikk oppleve å være frivillige hjelpere denne dagen, og tok del i arbeidet som de gjør. De fikk møte og samtale med mennesker som har rusproblemer og er bostedsløse, sier virksomhetsleder Jostein Hågan i Blå Kors.

Lik Dagbladet på Facebook

Sju ansatte og nesten 90 frivillige jobber ved senteret. Desember er en av de minst travle månedene, fordi også mange andre tilbyr mat til vanskeligstilte før jul.

(NTB).

 KJØKKENHJELPERE:  Kronprinsparet Mette-Marit og Haakon under et besøk på Blå Kors brukersenter i Oslo onsdag formiddag. De jobbet som frivillige på kjøkkenet. Foto: Terje Bendiksby, NTB Scanpix.
KJØKKENHJELPERE: Kronprinsparet Mette-Marit og Haakon under et besøk på Blå Kors brukersenter i Oslo onsdag formiddag. De jobbet som frivillige på kjøkkenet. Foto: Terje Bendiksby, NTB Scanpix. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media