Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vag Club 4-sjef om massasje

Tom Ketil Krogstad ga til dels vage forklaringer da han i byretten skulle fortelle om sin befatning med annonser i Søndag-Søndag og massasjeinstituttet Fun Time.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både avisen Søndag-Søndag og aksjeselskapet Fun Time står sentralt i aktors forsøk på å bevise at Krogstad, hans samboer Ratree Hansen og Rune Bjøran Andersen drev med hallikvirksomhet, som er den alvorligste delen av tiltalen i Club4-saken.

Tom Ketil Krogstad innrømmet at han var forretningsfører for Fun Time, et firma som eies av hans samboer og som tilbød forskjellige former for massasje. Men han hadde lite å fortelle om selve virksomheten.

Krogstad innrømmet at han også hadde rykket inn annonse i Søndag-Søndag. Dette hadde han gjort for å hjelpe forskjellige gode venninner, forklarte han.

- Når du ser utformingen av disse annonsene, hva er de annonserer for, spurte aktor, politiinspektør Per Morten Brobakke.

- Jeg oppfattet det som massasjeannonser, svarte Krogstad.

- Jeg har vanskelig for å tro det du nå sier. Påstår du at dette er massasjeannonser, fortsatt aktor.

- Ingen av de annonsene inneholder noe om seksuelle tjenester, svarte Krogstad.

- Hvordan kan du assosiere til massasje når massasje ikke er nevnt, spurte Brobakke.

- Min oppfatning er at det i hovedsak er massasjeannonser i Søndag-Søndag, forklarte Krogstad.

Under Krogstads forklaring i formiddag fikk retten ellers høre flere detaljer fra virksomheten i Club4 og hva slags tjenester som omfattes av de forskjellige typer massasjer som ifølge en prisliste ble tilbudt på Fun Time.

Krogstad forklarte blant annet at «half and half» innebærer gjensidig kroppsberøring mellom massøren og kunden - og at «bodymassasje» betyr at massøren bruker hele kroppen.

Massørens arbeidsantrekk er truse og BH ved begge disse formene for massasje, opplyste Krogstad.

(NTB-Skjalg Fremo)

Hele Norges coronakart