Vaginakunstner arrestert for å ha spredt 3D-printer-oppskrifter av underlivet sitt

Trengte hjelp til å lage vagina-kajakk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den japanske kunstneren Megumi Igarashi, som jobber under aliaset Rokudenashiko, er arrestert i Japan for å ha spredt støtende kunst.

Vaginakunstneren har brukt de siste åra på å lage forskjellige skulpturer basert på sine egne kjønnsorganer. Men det var først da hun spredte disse oppskriftene det ble bråk.

Spredt Nylig sendte hun også ut oppskrifter til å 3D-printe vaginaen hennes på e-post til rundt 30 personer.

Disse skal ha vært med på å brukerfinansiere et av Igarashis prosjekter, nemlig en kajakk-kopi av kjønnsorganene hennes, skriver The Guardian. Kajakk-kopien er også laget fra en 3D-printer.

Den 42 år gamle kunstneren er nå arrestert i hovedstaden Tokyo for støtende kunst. Hun benekter anklagene, og framholder blant annet at hun ikke har tatt betalt for å sende bildene av underlivet. Hun mener heller ikke distribueringen av dataen er støtende.

Tabu Kunstneren har uttalt, at hun gjennom sine prosjekter, vil fjerne tabuene som er rundt det kvinnelige kjønnsorganet i Japan, skriver Kotaku.

I tillegg til å ha laget kajakken, skal hun blant annet ha laget en vagina-lampeskjerm, en radiostyrt vaginabil, et smarttelefondeksel i vaginaform og flere andre objekter.

Hun har også laget en versjon av den japanske anime-figuren Gundam utstyrt med en stor vagina.

På sin egen blogg, omtaler Rokudenashiko seg selv som verdens eneste vaginakunstner, og 3D-printerene gjør det mulig å få til fullskala og eksakte gjengivelser av vaginaens form og utseende.

KAJAKK: Den 3D-printede kajakken basert på Igarashis vagina. Foto: Megumi Igarashi/Rokudenashiko
KAJAKK: Den 3D-printede kajakken basert på Igarashis vagina. Foto: Megumi Igarashi/Rokudenashiko Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer