Våknet alene på mørkt fly

På vei fra Quebec til Toronto i Canada, sovnet Tiffani Adams på et fly. Timer etter landing, våknet hun iskald og alene på det bekmørke passasjerflyet, skriver hun.

BEKREFTER: Flyselskapet Air Canada bekrefter at Tiffani Adams ble funnet alene i et fly på flyplassen i Toronto. Foto: NTB Scanpix
BEKREFTER: Flyselskapet Air Canada bekrefter at Tiffani Adams ble funnet alene i et fly på flyplassen i Toronto. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nylig opplevde Tiffani Adams en marerittliknende hendelse da hun fløy med flyselskapet Air Canada fra Quebec til Toronto, forteller hun åpenhjertig i et Facebook-innlegg.

Søndag bekrefter Air Canada hendelsen, og uttaler at de undersøker egne rutiner.

- Jeg ønsker å finne ut om noen har opplevd noe liknende. Fordi det har gått ti dager, og jeg er fortsatt et vrak. Jeg klarer ikke å håndtere følelsene mine, og ønsker råd til teknikker som kan hjelpe meg, skriver Adams i innlegget, som ble publisert 19. juni.

Våknet alene

Adams skulle reise fra Quebec hvor hun hadde besøkt venninna Deanna Noel-Dale, da hendelsen fant sted. Hun forklarer at hun fant seg til rette på flyet, og hadde en hel stolrekke for seg selv.

Hun antar at hun sovnet før flyet var halvveis til Toronto, en flygning som tar halvannen time, ifølge Adams. Noen timer etter at flyet hadde landet våknet hun iskald og alene i et bekmørkt fly, hevder hun.

Adams skriver at hun har en angstlidelse, og omtaler opplevelsen som skremmende.

- Jeg trodde at jeg hadde et mareritt, for hvordan kan dette skje? spør hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer