Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Våknet av at fremmed mann hadde lagt seg på gulvet ved senga

Oppdaget maskert inntrenger med to sakser i hendene. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i midten av 20-årene er pågrepet og mistenkt for å ha tatt seg inn i to leiligheter på Nordlandet i Kristiansund.

Dette skriver Tidens Krav.

Maskert inntrenger
- Det er veranda utenfor soverommet mitt. Da jeg våknet så jeg at døra var åpen. Ved sengekanten lå det en mann sammenkrøpet. Han hadde et tørkle foran ansiktet, akkurat slik som du ser i westernfilmer, sier en av de fornærmede.

Han forteller at mannen hadde to sakser i den ene hånda.

- Jeg hoppet ut av senga splitter naken og kastet meg over den fremmede mannen. Dama mi våknet og hylte, og det var ganske kaotisk inne i soverommet, sier han til Tidens Krav.

Han sier at han ikke var redd, men veldig sint.

Skremmende og ubehagelig
- Å få en fremmed mann inn hos deg midt på natta når du selv er hjemme, er både skremmende og svært ubehagelig, sier politiets operasjonsleder Rolf Anders Korstad til avisen.

Mannen ble pågrepet hjemme hos seg selv like før klokka 7 søndag morgen. Han ble fraktet til politistasjonen og vil bli avhørt utover dagen.

- Det hele startet noe tidligere på natta. Vi fikk en telefon fra en kvinnes om fortalte at hun hadde våknet av at en mann var inne i leiligheten hennes, sier Korstad.

Politiet rykket ut, men da hadde mannen forsvunnet.

Mannen skulle ha kommet seg inn i leiligheten ved å klatre opp på en veranda, og tok trolig samme vei ut igjen.

Sent på natta fikk politiet en lignende telefon fra det samme området.

- En mann ringte og fortalte at han hadde våknet av at det lå en fremmed mann ved senga hans. Da han spurte hva mannen gjorde der, fikk han til svar at han hadde gått feil, sier Korstad.

Den mistenkte forsvant også fra denne leiligheten.

Oppdaget at penger var borte fra leiligheten
Kvinnen som tidligere på natta hadde hatt ubuden gjest ringte politiet igjen. Hun hadde oppdaget at penger var borte fra leiligheten.

- Hun hadde også snakket med naboer, som mente å vite hvem mannen var. Han skal ha vært oppe på flere verandaer i det samme området, sier Korstad.

Politiet fikk en god beskrivelse, og dro hjem til mannen.

- Beskrivelsen stemte godt. Mannen som mistenkes, er en god kjenning av politiet, sier operasjonslederen.

HUNDREVIS AV BILDER: En 22 år gammel mann er arrestert etter at en kvinne oppdaget ham på soverommet sitt midt på natta. Politiet har funnet urovekkende bevis på mannens telefon, og nå ber de om help fra publikum. Video: Mason County Sheriff´s office Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!