Våknet med en SUV over seg i senga

Mann bråvåknet da en SUV plutselig braste gjennom veggen. I en time lå han fanget under bilen før han ble reddet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Michael Sweat (34) fra New Haven i den amerikanske delstaten Connecticut ble brått vekket da en stor BMW X5 krasjet inn i soverommet hans og landet oppå ham.

I en time mottok Sweat behandling av leger for andre- og tredjegrads forbrenninger, mens det lokale brannvesenet arbeidet med å frigjøre ham.

- Sweat pådro seg forbrenninger, men skadene er ikke livstruende, sier lokale myndighete til CBS.

Sweats ulykkelige oppvåkning var slutten på en dramatisk biljakt, der politiet flere ganger forsøkte å stoppe en biltyv. Politiet la ut flere spikermatter, men biltyven bak rattet på den store SUVen klarte å kjøre rundt dem, helt til han altså endte inne på soverommet til Sweat.

Biltyven klarte å komme seg ut på soverommet til Sweat og løp unna.

Det har i etterkant blitt reist kritikk mot Hamden-politiet, nabobyen til New Haven, for å ha gjennomført ei biljakt i et tett befolket område. Da Hamden-politiet varslet New Haven-politiet om at ei pågående biljakt ville komme inn i deres område, tok en New Haven-politiman avgjørelsen om å ikke delta i jakta.

Politimannen som valgte å ikke delta i biljakta får nå skryt av sine overordnede.

- Biljakter i tett befolkede områder ender som regel ikke bra, sier New Havens politisjef, mens Hamdens politisjef har iverksatt en full gjennomgang av hvordan hans politimenn kunne forfølge en biltyv inn i et boligområde.

- Vi undersøker nå om vi har fulgt vårt interne reglement eller om vi brøt noen lover eller regler under biljakta. Våre tanker og bønner går nå til beboeren i 91 Winchester Ave, og vi håper han blir raskt frisk, sier Thomas Wydra i Hamden-politiet.