Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Våknet med lyspære i rumpa

Aner ikke hvordan den endte der.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Å stikke ulike saker inn i forskjellige kroppsdeler er ikke noe nytt påfunn. Lillesøsteren til Marikken måtte til legen etter å ha stukket en ert i nesen, mens denne karen våknet opp med noe ganske annet i kroppen.

Fateh Mohammed våknet opp med store smerter i nedre del av magen. Da han gikk til legen, fant de ut at han hadde en lyspære stukket godt opp i anus, ifølge Aftonbladet.

Den stakkars mannen påstår at han ikke aner hvem som har gjort dette mot ham.

- Jeg vet ikke hvem som har gjort dette, sier han.

Men han mistenker politiet eller en av sine medfanger. Mohammed soner for tiden en fengselsstraff etter å ha tilvirket sprit.

Onsdag kveld opererte legen Mohammed. Det tok halvannen time før lyspæren var ute og det var en komplisert affære.

- Vi var nødt til å få den ut hel. Dersom den hadde gått i stykker inni kroppen ville det ha blitt en veldig, veldig komplisert affære, sier doktor Farrukh Aftab på Nishtar-sykehuset.

Legen er for øvrig skeptisk til pasientens historie om at han skal ha blitt neddopet av andre fanger, som senere skal ha stappet glødelampen inn i hans anus.

HVORDAN KOM DEN DIT?: Mannen ante ikke hvordan han fikk en lyspære i rumpa. Foto: Scanpix
HVORDAN KOM DEN DIT?: Mannen ante ikke hvordan han fikk en lyspære i rumpa. Foto: Scanpix Vis mer