Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Våknet med pytonslange i gardinen

- Jeg tror jeg vil flytte ut, sier svensk leieboer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lørdag morgen kan være røff for mange, men 38 år gamle Slavoljub Grujic var trolig blant de mest skrekkslagne natteranglerne i dag tidlig.

Etter å ha kommet hjem sent om natta la han seg til å sove i leiligheten sin i Helsingborg. Da han våknet, gikk han på besøk til sin mor og drakk en kopp kaffe - før han dro hjem igjen. Da så han det, skriver nettutgaven til Helsingborg Dagblad.

En meterlang, flekkete slange kveilet seg rundt gardinen på gulvet i soverommet hans, der han nettopp hadde tilbragt flere timer i senga.

- Jeg ble redd, veldig redd, sier Grujic til avisa.

Han tilkalte politiet, som ikke ville bevege seg inn på slangens nye domene. Først da slangeekspert Magnus Lindqvist fra Tropikaret kom til, ble krapylet tauet inn. Han bøyde seg ned ved senga, og plukket kjapt og greit opp den uønskede overnattingsgjesten.

- Dette er en kongepyton, en ganske vanlig slange som husdyr. Den er helt ufarlig, selv om det kan gjøre litt vondt når den biter, sier Linqvist til Helsingborg Dagblad.

Han forstår imidlertid at den kan oppfattes som ubehagelig.

Grujic flyttet inn i leiligheten for bare en måned siden, og har ingen anelse om hvordan pytonslangen har kommet seg inn på soverommet. Han mistenker at den kan ha rømt fra den forrige huseieren, og gjemt seg et sted i bygningen.

- Slik det føles nå, vil jeg ikke bli værende i huset. Jeg hadde slangeskrekk fra før, nå som de kommer inn i leiligheten er jeg ennå reddere, konstaterer 38-åringen.

Slangen havner nå på «hittegodsavdelingen» til Tropikaret.

<B>SOVEROMSGJEST</B>: Kongepyton (Python Regis) er en av de minste pytonartene, og skal ikke være livsfarlig, men vil du ha den i senga?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling