PÅ SYKEHUS: Bethany Storro måtte ligge på sykehus i flere dager etter angrepet. Hun er nå utskrevet, men nå er en ny kvinne angrepet med syre. Foto: AP
PÅ SYKEHUS: Bethany Storro måtte ligge på sykehus i flere dager etter angrepet. Hun er nå utskrevet, men nå er en ny kvinne angrepet med syre. Foto: APVis mer

- Vakre pike, smak på dette

Så kastet den ukjente kvinnen syre i ansiktet til Bethany Storro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Bethany Storro (28) flyttet hjem til Vancouver i USA for å være nærmere familien. Ute for å feire en ny jobb, kjøpte hun en kaffekopp.

Da kom en ukjent kvinne opp til henne - også med en kopp i hånda.

- Hei, vakre pike. Kunne du tenke deg å smake på dette? sa kvinnen i slutten av 20-årene.

- Hørte huden brenne Så kastet den ukjente kvinnen syre i ansiktet til Bethany, straks begynte det å brenne.

- Det var det mest smertefulle jeg har opplevd. Hjertet mitt stoppet og jeg kunne høre huden min brant, sier Storro til NY Daily News.

Til alt hell feiret hun ikke den nye jobben med bare en kaffekopp. Rett før syreangrepet hadde hun kjøpt seg et par nye solbriller, de reddet synet hennes.

Kvinnen som kastet syre i ansiktet hennes er helt ukjent for Bethany, hun har ingen aning om hvorfor hun ble angrepet.

- Det er et mirakel at jeg nettopp hadde kjøpt solbriller, jeg er så glad for at jeg ikke mistet synet, sier 28-åringen som fra før har redusert hørsel.

Legen som opererte Bethany sier at syren er så sterk som saltsyre.

Nytt angrep Angrepet på Bethany skjedde for en uke siden, nå har en ny kvinne blitt syreangrepet av en tilfeldig forbipasserende på gata. Denne gangen skjedde det i Arizona i USA.

Politiet frykter nå at det nye syerangrepet er inspirert av angrepet på Bethany.

- Jeg gikk ut av bilen utenfor hjemmet mitt, da kom en kvinne på siden av bilen. Hun hadde det jeg trodde var en kopp med vann i hånda. Hun stoppet og så på meg, for så å kaste innholdet i ansiktet mitt, sier Derri Verlarde (41) til CBS, som fikk kraftig forbrenning i ansikt, nakke og armer.

Politiet har ikke klart å identifisere de ukjente kvinnene som sto bak syreangrepene. Saken har fått stor oppmerksomhet i USA.

FØR OG ETTER: Bethany Storro med store skader etter syreangrepet.
FØR OG ETTER: Bethany Storro med store skader etter syreangrepet. Vis mer