Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vakthold ved alle redaksjoner i Paris

Fotograf skutt hos avisa Liberations.

VAKTHOLD: Politiet holder vakt ved alle redaksjoner i Paris etter at en fotograf ble skutt og såret hos avisa Liberations. Foto: AFP / KENZO TRIBOUILLARD / NTB scanpix
VAKTHOLD: Politiet holder vakt ved alle redaksjoner i Paris etter at en fotograf ble skutt og såret hos avisa Liberations. Foto: AFP / KENZO TRIBOUILLARD / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politi utplasseres i alle redaksjoner i Paris etter at en mann tok seg inn avisen Liberations lokaler og skjøt og såret en fotograf.

Fotografen, en 27 år gammel fotoassistent, er kritisk skadd etter at en bevæpnet mann tok seg inn i redaksjonslokalene til Libération og avfyrte skudd, opplyser politiet.

Mannen kom inn i redaksjonslokalene mandag formiddag og skjøt med en hagle før han deretter flyktet fra stedet.

Omstendighetene rundt skytingen er ennå ikke kjent, og det er heller ikke klart hvem gjerningsmannen er eller hvilket motiv han har. Sist fredag tok en mann seg inn i redaksjonslokalene til TV-stasjonen BFMTV og truet journalistene som jobbet der før han stakk av.

Politiet sier det er for tidlig å si om den hendelsen kan settes i sammenheng med mandagens skyting, men etterforsker mulige forbindelser.

Libération er en dagsavis med et sosialdemokratisk ståsted.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media