Valentin ble drept av terroristene i Paris

- Våre hjerter er fylt med sorg.

DREPT: Valentin Ribet jobbet for et advokatfirma i Paris. Foto: Hogan Lovells
DREPT: Valentin Ribet jobbet for et advokatfirma i Paris. Foto: Hogan LovellsVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): London School of Economics, der franske Valentin Ribet var elev, opplyser på Twitter at Ribet var en av de 128 som ble drept av IS-tilknyttede terrorister i Paris i går.

Advokat - Vi har fått opplyst svært triste nyheter. Valentin Ribet, som studerte internasjonal forretningsrett og har jobbet i Paris, har mistet livet, skriver skolen i en uttalelse og legger til:

- Nyheten fyller våre hjerter med sorg.

Ribet jobbet i Paris for advokatfirmaet Hogan Lovells, der han spesialiserte seg i hvitvaskings- og bedragerisaker.

På konsert Ribet skal ifølge The Guardian ha vært på konserten med Eagles of Death Metal på konsertstedet Bataclan i går, der 87 mennesker ble drept. Venner av ham skal på Twitter ha sendt en rekke engstelige meldinger der de lurte på hvordan det gikk med ham.

Det var ved 2150-tida i går kveld at tre eller fire umaskerte menn begynte å skyte inne i konsertlokalet i Boulevard Voltaire, der heavy metal-bandet bandet Eagles of Death Metal spilte for over 1500 publikummere.

Over 100 personer ble tatt som gisler. 87 mennesker ble drept i dette angrepet.

Alle drept Alle gjerningsmennene antas å være døde. En kilde nær etterforskningen sier ifølge NTB at åtte militante er døde etter angrepene.

Politiet tror ikke det var flere angripere, men jakten på mulig medskyldige er i gang etter de blodige angrepene mot et fotballstadion, et konsertlokale og flere steder i sentrum av den franske hovedstaden. Angriperne slo til omtrent samtidig mot konsertlokalet Bataclan i sentrum av byen og ved stadionet Stade de France der landslaget i fotball spilte en vennskapskamp mot Tyskland. På vei til Bataclan åpnet væpnede menn ild mot flere kafeer og etterlot seg mange døde i Paris' gater.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram