Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vålerenga-eierne rømmer fra Trøim

Tor Olav Trøim er blitt så dominerende eier i Vålerenga at de andre aksjonærene trekker seg ut.

 Grep om Vålerenga:  Aksjonær-veteraner i Vålerenga mener Tor Olav Trøim har fått for stor eierandel. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
Grep om Vålerenga: Aksjonær-veteraner i Vålerenga mener Tor Olav Trøim har fått for stor eierandel. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Fredag gikk fristen ut for å tegne seg i emisjonen som redder Vålerenga fra økonomisk ruin, men svært få av aksjonærene ønsker å være med videre, skriver Finansavisen.

Jon H. Nordbrekken har vært med i ulike roller siden 1995, men nå er det slutt på pengestrømmen fra ham.

- Det har med hele settingen å gjøre. Med en aksjonær som kanskje sitter på 80 til 90 prosent, blir man sittende med en ubetydlig post, sier Nordbrekken til Finansavisen.

Egil Stenshagen har vært med i en årrekke, og han bekrefter Nordbrekkens påstander.

- Jeg støtter det synet, sier Stenshagen.

Styreleder i Vålerenga Invest Fotball, Henrik Christensen, forteller at det er noen som har tegnet seg for noen kroner i emisjonen.

- Det blir millionbeløp, men jeg vet ikke hvor mye. Det er nok sannsynlig at Trøim øker sin eierandel, sier Christensen.

Flere nyheter Har Rekdal funnet spissen som kan bøtte inn? Trøim inn med 13 millioner i Vålerenga Trøim kan få full kontroll i Vålerenga