Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vålerengatunnelen fortsatt stengt - rushtiden nærmer seg

En lastebilulykke i Vålerengatunnelen i Oslo, kan ha skapt en rift i tunnelveggen. Vegtrafikksentralen jobber på spreng for å sikre tunnelen før rushtid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer har fått medisinsk behandling etter å ha pådratt seg lettere skader.

- Alle bilene som sto bak skadestedet, har nå kommet seg ut. Selve lastebilen er fraktet ut med bergingsbil, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB. Etter ulykken sto etter hvert rundt 100 biler bak lastebilen.

Det er en mulig rift i tunnelveggen som skal undersøkes av Statens vegvesen. Fram til undersøkelsene er gjort, vil begge feltene være stengt i sørgående retning. Det er ikke mulig med toveis trafikk i ett tunnelløp, så det er omkjøring via Strømsveien og Galgeberg.

- Omkjøringen har skapt opphoping, men jeg ser på kamera nå at trafikken går framover. Vi har imidlertid klokken mot oss, for det er ikke lenge til rushtiden. Vegtrafikksentralen jobber på spreng, sier Skott.

Politiet i Oslo meldte om ulykken i 11.30-tiden på Twitter.