Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Valgerds pode

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ungdomsopprøret mot regjeringens forslag til endringer i åndsverkloven har spredd seg til foreldregenerasjonen. Tobarnsmoren Valgerd Svarstad Haugland (48) fra Akershus oppfordrer til boikott av plater med kopisperre. Hun sier til Dagbladet at hun selv har kjøpt iPod til sin sønn og ønsker at han skal kunne kopiere sin kjøpte musikk over på den uten at han blir kriminell.

Vi har stor sans for at forbrukerne viser sin makt, både i markedet og politikken. Vi oppfordrer derfor Svarstad Haugland til å skrive under på et av de mange oppropene som nå florerer på Internett. Protestene er rettet mot regjeringens lovforslag, som gjør det forbudt å kopiere plater med kopisperre over på MP3. Hvis ikke kulturminister Valgerd Svarstad Haugland gir etter, kan tobarnsmor Valgerd Svarstad Haugland delta i neste demonstrasjonstog mot seg selv. Eventuelt ta det opp under to øyne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media