Valglokalene går tomme for stemmesedler

Festaften for Obama og McCain?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER, NEW HAMPSHIRE (Dagbladet.no): Delstatsmyndighetene i New Hampshire reiser i ettermiddag rundt med ekstra forsyninger med stemmesedler, etter at en rekke byer rapporterer at oppmøtet er enda større en forventet. Flere valglokaler skal rett og slett ha gått tomme eller være i ferd med å nå slutten.

- Byene som nå kontakter oss opplever enorm deltagelse, og ser at bunkene med stemmesedler blir mindre i et mye høyere tempo enn de er komfortbale med. De rapporterer også at det er demokratenes stemmesedler som er det største problemet, sier assisterende Secretary of State Dave Scanlan i New Hampshire til MSNBC.

Da Dagbladet.no besøkte et valglokale i Manchester i ettermiddag, hadde det dannet seg en lang kø av velgere som ikke var registrert fra før - ett eksempel på entusiasmen som preger dette primærvalget. Flere steder sto mange titalls mennesker i kø før valglokalene åpnet klokka 7 i morges.

Vinterværet i New Hampshire i dag er også langt mer behagelig og solfylt enn i Iowa for fem dager siden, da standhaftige demokrater og republikanere karret seg ut i bitende kulde og canadisk nordavind lagde rekorddeltagelse der.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer