Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Valglokalene har åpnet i Venezuela

Valglokalene i Venezuela har åpnet. Det er ventet at president Nicolás Maduro blir gjenvalgt etter at valget har blitt boikottet av store deler av opposisjonen.

Venezuelas president Nicolás Maduro holdt lørdag en tale sammen med visepresident Tareck El Aissami og førstedame Cilia Flores. Foto: AP / NTB scanpix
Venezuelas president Nicolás Maduro holdt lørdag en tale sammen med visepresident Tareck El Aissami og førstedame Cilia Flores. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Valglokalene åpnet klokken 6 søndag morgen og er ventet å stenge klokken 18, det vil si ved midnatt søndag kveld norsk tid.

Maduro, som er arvtaker etter avdøde president Hugo Chávez, er ventet å slå motkandidat Henri Falcon, som ikke klarte å skaffe seg støtte blant lederne i opposisjonen. Heller ikke den relativt ukjente evangeliske pastoren Javier Bertucci er ventet å klare å utfordre den sittende presidenten.

Opposisjonens mest populære ledere Leopoldo López og Henrique Capriles har ikke fått lov til å stille til valg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media