Valgte Diana framfor Camilla

- Hvordan kan noen ved sine fulle fem forlate deg til fordel for Camilla, skal prins Philip ha sagt til Diana.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går hevdet Paul Burrell, prinsesse Dianas butler, at han satt på brev hvor prinsessen skriver om sin frykt for å bli drept i en arrangert bilulykke. Kort tid etter døde hun og kjæresten Dodi al-Fayed i den tragiske ulykken utenfor Paris. Men opplysningene blir tatt med en klype salt av mange briter. Burrell har valgt å vente i seks år med å offentliggjøre brevet, til lanseringen av sin egen bok. Det er ikke spesielt tillitsvekkende.

I dag kommer del to i serien av mer eller mindre planlagte avsløringer fra boka. Dagens brev-avsløring er et brev som Dianas svigerfar prins Philip skal ha skrevet til henne mens Charles og Diana fortsatt var gift.

Imot Camilla

I et av brevene til Diana skriver Philip at han og dronning Elizabeth er sterkt imot sønnens forhold til Camilla Parker-Bowles, kommer det fram i boka.

- Jeg kan ikke forstå at noen ved sine fulle fem vil forlate deg til fordel for Camilla, skriver angivelig dronninggemalen ifølge avisa Daily Mirror.

Han ga klar beskjed om at han ikke godtok utenomekteskapelige forhold verken fra henne eller Charles. Det var åpenbart fånyttes.

Dronningen og Philip ble sjokkerte over at sønnens følelser for Camilla stakk så dypt som de gjorde. De kunne ikke forstå at han var villig til å risikere så mye for den kvinnen. Charles og Camilla er nå samboere i den avdøde dronningmorens hjem i London.

MOT CAMILLA: Philip og kona foretrakk Diana framfor Camilla. Det hjalp lite.