Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Valgte trygghet

Oslo-mannen Tom Erik Michelsen (31) valgte trygghet da han skulle forsikre Audien. - Det viktigste er at jeg ikke føler meg lurt, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For et halvt år siden investerte Tom Erik over 200000 kroner i en Audi 80, 1995-modell. I fjor ble denne biltypen erstattet av A4.

- Jeg kjenner en person i Storebrand som jeg stoler på. Selv om jeg synes bilforsikring generelt er for dyrt, er det viktig å føle seg trygg, sier han.

Utenfor en bensinstasjon i Oslo pusset han panseret på nybilen i går kveld. Forsikringen på Audien inneholder full kasko, bonus på 60 prosent og en årlig kjørelengde på 12000 kilometer. Bilen har også godkjent alarm, kollisjonsputer og elektronisk startsperre.

Tom Erik ble litt overrasket da Dagbladet viste ham prisforskjellene. Dersom han i dag skifter selskap, kan han spare noen få hundrelapper.

- Hvis jeg føler at det er store forskjeller på prisen mellom selskapene, nøler jeg ikke med å skifte selskap. Du er tross alt ikke gift med forsikringsselskapet, sier han.

Tom Erik er klar over at det er store prisvariasjoner selskapene imellom.

- Jeg må likevel innrømme at jeg ikke følger så veldig nøye med i prisutviklingen. Jeg stoler på kameraten min i Storebrand, sier han.