Valla fikk klem av Jens Stoltenberg

På LO-kongressen.

Valla fikk klem av Jens Stoltenberg
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Egentlig var planen at Gerd-Liv Valla skulle vært på årets LO-kongress som LO-leder. Men 9. mars 2007 gikk hun av etter den dramatiske «Yssen-saken». Likevel insisterer hun på at det er godt å være på plass i LOs storstue.

- Det er veldig hyggelig å være her. Men det er jo klart at det er en spesiell situasjon. Det er litt rart å være her som gjest og ikke som for fire år siden, sier hun til Dagbladet.

Valla synes det likevel er godt å være tilbake.- Det er mange kjente her og jeg får mange klemmer, forteller hun.

I tillegg til Valla var også statsminister Jens Stoltenberg på LO-kongressen.- Han får komme bort hitDet er en kjent sak at det ikke akkurat har vært hjertelig mellom Valla og Stoltenberg etter at Ingunn Yssen sto fram og mente seg mobbet av LO-lederen for to år siden. Valla har åpent kritisert Stoltenbergs håndtering av den dramatiske saken, som til slutt tvang Valla til å gå.

I dag sirklet de to rundt hverandre nede i vestibylen i Folkets Hus, tett etterfulgt av pressen. På spørsmål om de to ikke skulle hilse, overhørte flere journalister Valla si at «Nei, han får komme bort hit».- Nå holder detOg til slutt tok Jens Stoltenberg en snartur bortom den tidligere LO-lederen for å hilse. Og fotografene sparte ikke på blitsen da han tok Vallas hånd og ga henne en klem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer