Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Valla vil ikke ha bursdag

Takket nei til LO-feiring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Om tre dager, den 25. januar, fyller tidligere LO-leder Gerd Liv Valla 60 år. Det har vært uklart om LO skulle feire bursdagen hennes, slik de har for tradisjon å gjøre for alle sine ledere. Men i dag er det klart at Valla ikke ønsker noen feiring av 60-årsdagen sin i LO-regi.

nettsiden til LO ligger det i dag følgende melding:

«LO har tradisjoner for å markere 60 årsdager også for avgåtte tillitsvalgte - i samråd med den det gjelder. I forbindelse med Gerd-Liv Vallas 60 årsdag, blir det ingen markering i regi av LO på dagen den 25. januar. Dette på bakgrunn av Gerd-Liv Vallas egen vurdering.»

Valla trakk seg som leder 9. mars i fjor etter den mye omtalte Yssen-saken. Hun er i dag fortsatt ansatt i organisasjonen.

LO opplyste tidligere denne måneden at ville markere jubiléet, dersom Valla ønsket det selv.

- Vi har en tradisjon for å feire våre avgåtte tillitsvalgte, sa informasjonssjef Jenny Ann Hammerø til Dagbladet.no for et par uker siden.

Da LO-leder Yngve Hågensen fylte 60 år i 1998 inviterte organisasjonen 300 gjester, deriblant daværende statsminister Kjell Magne Bondevik.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media