Nordkjosbotn, Balsfjord 20131024 Per Vålnes er savnet siden 1.desember 2011. Ingen lik er funnet og politiet forsøker nå å søke i gulvet under Vollan Gjestestue i Nordkjosbotn, Balsfjord Her er politibetjent Bjørn Rollan med hannhunden som skal søke etter liket "Fero". Foto: Christian Roth Christensen
Nordkjosbotn, Balsfjord 20131024 Per Vålnes er savnet siden 1.desember 2011. Ingen lik er funnet og politiet forsøker nå å søke i gulvet under Vollan Gjestestue i Nordkjosbotn, Balsfjord Her er politibetjent Bjørn Rollan med hannhunden som skal søke etter liket "Fero". Foto: Christian Roth ChristensenVis mer

Vålnes-siktede framstilles for fire nye uker

De tre personene er siktet for det antatte drapet på Per Vålnes (50).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vålnes ble meldt savnet tre dager etter sin 50-årsdag i fjor. Hans tidligere samboer og to andre er tiltalt for drap, og blir framstilt for fengsling i Nord-Troms tingrett i dag.

De tre siktede har vært varetektsfengslet siden november i fjor.

Til tross for flere omfattende søk, har ikke politiet lyktes med å finne mannen som de tror er drept. I oktober ble det blant annet boret 17 hull i gulvet på Vollan gjestestue, uten at det ble funnet spor etter den savnede mannen.

- De siktede blir framstilt for fengsling i fire nye uker onsdag, sier politiadvokat Morten Hermansen i Troms politidistrikt.

(NTB)