LER: Den unge kvinnen i rød hettegenser ler mens hun kaster seks levende valper i elva. Foto: LiveLeak
LER: Den unge kvinnen i rød hettegenser ler mens hun kaster seks levende valper i elva. Foto: LiveLeakVis mer

Valpekasteren sporet opp av politiet

Kastet seks valper i stri elv i Bosnia-Hercegovina.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Politiet i Bosnia-Hercegovina har funnet jenta som sjokkerte verden da hun i en video kastet levende valper i en stri elv, melder The Daily Mail.

Rasende dyreelskere over hele verden har gjennom nettstedet 4chan klart å identifisere jenta, som i etterkant skal ha mottatt drapstrusler. Nettstedet identifiserte også den britiske kvinnen som dumpet en katt i en søppelkasse

• Her kan du selv se klippet der hun kaster valpene i elva (PS: STERKE SCENER!!!)

VALPEDREPER: Jenta ble jaktet av rystede dyreelskere. Foto: LiveLeak
VALPEDREPER: Jenta ble jaktet av rystede dyreelskere. Foto: LiveLeak Vis mer

Også Dagbladet kjenner til hvem jenta er, men velger å la være å identifisere henne på grunn av hennes lave alder og sikkerhet.

Dyrevernsorganisasjoner verden over har også fått tips, og politiet i byen Bugojno i Bosnia-Hercegovina har funnet jenta ved hjelp fra dyrevernsorganisajsoner i landet.

Politiet sier de nå vil gjøre avhør av jentas foreldre. Under bosnisk lov kan de få bøter på opptil omtrent 40 000 kroner for dyreplageri.

OPPSPORET AV POLITI: Jenta som kaster seks levende valper på elva er nå sporet opp av politiet i Bosnia-Hercegovina. Foto: LiveLeak
OPPSPORET AV POLITI: Jenta som kaster seks levende valper på elva er nå sporet opp av politiet i Bosnia-Hercegovina. Foto: LiveLeak Vis mer

I tillegg til at dyrevernere har tilbudt en dusør på omtrent 12 000 kroner (1500 euro) for informasjon som kunne lede til hennes arrest, har Transformers-regissør Michael Bay tilbudt en dusør på over 300 000 kroner (50 000 dollar).

- Det er en forstyrrende video som går rundt på nettet av en blond ung kvinne i en rød hettegenser som kaster pipende valper i en stri elv en etter en, skal han ha skrevet på sin egen nettside onsdag før han tilbydde 50 000 amerikanske dollar for informasjon som leder til arrestasjon eller straffeforfølgelse av den unge kvinnen.

BRUTALT: Videoen ble spredt over verden, og Transformers-regissør Michael Bay ble så rystet at han utlovet 300 000 kroner for informasjon som leder til arrestasjon eller straffeforfølgelse av jenta.
BRUTALT: Videoen ble spredt over verden, og Transformers-regissør Michael Bay ble så rystet at han utlovet 300 000 kroner for informasjon som leder til arrestasjon eller straffeforfølgelse av jenta. Vis mer