Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vannlekkasje sperrer Oslo sentrum

- Asfalten buler og det buldrer under.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Oslo har sperret av en sentral ferdselsåre i Oslo sentrum etter en kraftig vannlekkasje i natt.

Det var like etter kl. 02 at det begynte å komme opp vann fra grunnen i Grønlandsleiret.

- Asfalten bulet og det buldret under. På grunn av rasfare har vi stengt Grønlandsleiret mellom Platous gate og Politihuset, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Ved 04-tiden hadde ikke politiet oversikt over når området kan åpnes for trafikk igjen. Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune har rykket ut og satt inn gravemaskin for å komme ned til lekkasjen.

 FRYKT FOR ASFALT-KOLLAPS:  Store mengder grus er skyllet opp i Grønlandsleiret i forbindelse med en vannlekkasje i grunnen. Politiet har avsperret området for trafikk. Foto: Espen Hovde.
FRYKT FOR ASFALT-KOLLAPS: Store mengder grus er skyllet opp i Grønlandsleiret i forbindelse med en vannlekkasje i grunnen. Politiet har avsperret området for trafikk. Foto: Espen Hovde. Vis mer
BRØT GJENNOM ASFALTEN: Vann fra en ødelagt ledning brøt seg gjennom Grønlandsleiret i natt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media