Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vanskelige kjøreforhold på Østlandet

Glatte veier vil gi vanskelige kjøreforhold på Østlandet onsdag. NVE varsler samtidig om betydelig snøskredfare flere steder på Vestlandet. 

MILDT: Mildvær og nedbør fører til vanskelige kjøreforhold flere steder i landet. Bildet er fra i går.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
MILDT: Mildvær og nedbør fører til vanskelige kjøreforhold flere steder i landet. Bildet er fra i går. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): Flere steder på Østlandet er det ventet vanskelige kjøreforhold onsdag. Yr har sendt ut et obs-varsel i Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Oppland og Hedmark. Bilister blir bedt om å kjøre forsiktig.

Vegtrafikksentralen Øst melder om svært vanskelige kjøreforhold på Østlandet.

- Issåle på sideveger gjør at det blir svært glatt, og mye vann på hovedveiene kan føre til vannplaning. Alt av mannskaper er ute. Kjør forsiktig og vis hensyn, skriver de på Twitter.

I Drammen var det onsdag morgen sammenstøt mellom tre biler. Det er glatte veier, opplyser Sørøst politidistrikt, En time tidligere havnet en annen bil på taket etter et uhell i en rundkjøring utenfor Drammen. Det er ikke meldt om personskader i noen av hendelsene.

Norges vassdrag- og energidirektorat (NVE) har utstedt varsel om betydelig snøskredfare i Indre Fjordane, Jotunheimen, Indre Sogn, Voss, Hallingdal, Hardanger og Vest-Telemark. Varslene gjelder for onsdag og torsdag.

I Indre Fjordane, Voss og Hardanger kan middels eller store naturlige skred forekomme, melder NVE.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!