Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vant 1,1 milliarder i lotto

Familien Thompson kan endelig le hele veien til banken.

LOTTERIMILLARDÆRER: Steve og Lenka Thompson. Foto: Andrew Matthews / NTB Scanpix
LOTTERIMILLARDÆRER: Steve og Lenka Thompson. Foto: Andrew Matthews / NTB Scanpix Vis mer

Steve Thomson (42) og familien kan unne seg det meste hjertet begjærer i tida framover, etter å ha stukket av gårde med 1,1 milliarder kroner i britiske National Lottery.

Med det går han inn i rekka som vinneren av den niende høyeste summen i lotteriets historie

Under en pressekonferanse tirsdag, kunne trebarnsfaren fortelle at det var først tre dager etter at vinneren var trukket ut, at han oppdaget at han selv satt på vinnertallene.

Begynte å skjelve

- Jeg begynte å skjelve. Jeg visste at det var en veldig høy premie, men visste ikke hva jeg skulle gjøre, sa Thompson, ifølge Sky News.

- Jeg gikk ut av bilen, gikk inn igjen, vurderte å banke på døra til naboen, gikk tilbake i bilen. Jeg tror jeg var i ferd med å få et hjerteinfarkt.

Så dro han videre til butikken der kona Lenka jobber, for å fortelle henne nyheten.

Hun hadde ikke fått med seg alle nullene i tallet da hun spurte om de kunne bruke pengene på en hyggelig juleferie for pengene, og ble totalt overveldet da hun innså hvor mye det egentlig er snakk om, skriver Telegraph.

Barna har allerede ønskelista klar, ifølge paret. Deres ti år gamle sønn vil gjerne ha en Tesla, og dattera på åtte ønsker seg en rosa Iphone.

LOTTOMILLIONÆR: Trond Furuberg hadde glemt at han hadde tippet da telefonen plutselig ringte. Video: Irene Furuberg (Les hele saken her: https://www.dagbladet.no/nyheter/trond-fikk-telefonen-alle-drommer-om---det-gjor-vondt-nar-jeg-klyper-meg-i-armen-da-er-jeg-vel-vaken/68706652 ) Vis mer

Skal kjøpe et større hus

Noen plan om å kaste alt de har i hendene og skaffe seg et overdådig jetsettliv har de imidlertid ikke.

Etter å ha roet nervene stappet Steve kupongen i lomma og dro videre på jobb. Han driver sitt eget håndverkerfirma, og var nødt til å male ferdig et tak.

- Jeg gjorde en god jobb og kunden var fornøyd. Det føltes rart, men det var ikke helt virkelig i starten. Uansett må du fortsatt gå ut og få unna jobben som gjenstår, sier han til Telegraph.

Det de har bestemt seg for, er å kjøpe en større bolig hjemme i Selsey, slik at barna får hvert sitt rom. De vil også kjøpe boliger til flere i familien.

Hva de skal gjøre med resten av pengene, aner de ikke.

- Vi kommer ikke til å forandre oss. Vi kommer bare til å ha det bedre økonomisk. Og det kommer til å dryppe på mange andre.

HELT VANVITTIG: Robert og Tonya Harris fra Georgia i USA med sjekken som beviser at de er 1,4 mrd kroner rikere. Riobert sa opp jobben som industriarbeider på dagen. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media