Vant 12 millioner - ga bort hele gevinsten

Lørdag 2. juni ble Arnfinn Olsen (60) lottomillionær. Nå har han gitt bort alle pengene.

GA BORT MILLIONGEVINSTEN: Arnfinn Olsen (60) vant lørdag 2. juni 12 millioner kroner i Lotto. Nå er hele gevinsten gitt bort og Olsen sier det er en fantastisk følelse å dele med andre som trenger pengene mer. Foto: Privat
GA BORT MILLIONGEVINSTEN: Arnfinn Olsen (60) vant lørdag 2. juni 12 millioner kroner i Lotto. Nå er hele gevinsten gitt bort og Olsen sier det er en fantastisk følelse å dele med andre som trenger pengene mer. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag for to uker siden ringte Norsk Tipping og fortalte Arnfinn Olsen gladnyheten. Han hadde vunnet 12 228 410 kroner i Lotto.

- Jeg skjønte ikke så mye av den telefonen fra Norsk Tipping, og det var helt uvirkelig å vinne så mye penger. Jeg har alltid drømt om å vinne, men det skjer jo kun alle andre, sier Olsen til Dagbladet.

Lang tids sykdom Olsen forteller til Dagbladet at han over en lengre periode har vært syk og sengeliggende. Derfor ville han gi bort pengene til noen som trengte dem mer enn ham selv.

- Jeg ville gi bort pengene ettersom jeg ikke får glede av dem selv. Jeg har i lang tid vært sengeliggende med kols, og jeg har kun ti prosent lungekapasitet igjen. Jeg har det mye bedre ved å gi bort pengene enn å ha dem stående på en konto, sier Olsen.

I begynnelsen ønsket ikke lottomillionæren å dele nyheten med bygda, men ryktene spredte seg raskt om en ny lokal lottomillionær.

- Jeg holdt det skjult en god stund, men spekulasjonene florerte i bygda. Ettersom jeg ikke ville holde folk på pinebenken for lang tid, valgte jeg å gå til lokalavisa med nyheten, sier han videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer