Vant 1,6 mill.

TYSVÆR (Dagbladet): Snakk om dobbel lykke for brudeparet Sissel Christine (25) og Roy Søderlund (18)! Først giftet de seg, dagen etter gikk Lotto-kupongen inn og de vant 1,67 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vanvittig, helt utrolig! Nå har vi fylt full tank på bilene, gliser de tilfreds og minner oss om den kjente Lotto-reklamen.

Nå vandrer de rundt i lykkerus og kan endelig kjøpe ny bil, tomta blir betalt kontant og det nye huset kan reises nå, ikke først om to år slik planen var. Alt er snudd på hodet for et ungt par som ikke engang har hatt råd til å levere Lotto-kupongen hver uke.

- Nei, det har vært magert til tider, med arbeidsledighet og høye utgifter. Nå kan vi glemme problemene, og tenke framover, sier paret, og 18-årige Roy gir klar melding om at nå skal guttedrømmen bli oppfylt:

- Jeg skal ha motorsykkel, en kraftig en, sier han og gløtter håpefullt bort på kona, som bare er lykkelig og selvsagt ikke har noen innsigelser.

Sissel Christine og Roy feiret bryllup med 60 gjester fredag. Lørdag tok de turen til Haugesund for å bytte gaver og gjøre nødvendige innkjøp.

- Vi rasket med oss noen Lotto-kuponger og rakk akkurat å fylle ut den faste rekka før fristen gikk ut. Egentlig var det ikke i våre tanker å spille denne uka, vi hadde nok å henge fingrene i, forteller Sissel Christine.

Lo og gråt

Lørdagskvelden satt de hjemme og hadde ikke rukket å sjekke Lotto-rekka før telefonen ringte.

- Jeg trodde det var en selger, og var på nippet til å si at vi ikke skulle kjøpe noe. Så spurte personen om jeg satt godt, og fortalte om storpremien. Jeg kjente varmen stige, det var en følelse som ikke kan beskrives, forteller bruden. De lo og gråt og omfavnet hverandre, det var nesten som Lotto-lørdagen ble en like stor høytid som bryllupet.

Det unge paret har ansvar for to barn, og et tredje er på vei. De sikret seg hustomt for kort tid siden, men ville vente med husbygging til billån og annet var nedbetalt.

Ingen utskeielser

Plutselig kan de bare slå en telefon til bank, kommune og entreprenør og gi beskjed om at «dere, penger er ikke noe problem her i huset, sett i gang med bygging!»

- Eldstegutten på seks ønsket seg sporenstreks to bamser og PlayStation. Det blir vel en ordning med det, sier mor Sissel Christine.

De har bestemt seg for ikke å sløse. Ingen spontane innkjøp, ingen ville reiser, ingen dyre utskeielser.

- Det koster å stifte familie. Vi har sett litt mørkt på situasjonen, og tenkt at vi har ikke råd til å unne oss sjøl noe før vi nærmer oss 50. Nå kan vi leve godt, uten å tenke så mye på dyre lån og anstrengt økonomi, sier brudeparet.

DOBBEL LYKKE: Først giftet Roy Søderlund og Sissel Christine Høie Søderlund seg, og dagen etter vant de 1,67 millioner kroner.