Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vant 2,6 milliarder i lotto

Tidenes førjulsgave?

VANT 2,6 MILLIARDER: Mega Millions-potten var på 425 millioner dollar, altså rundt 2,6 milliarder. Foto: AP Photo/Rick Bowmer/NTB Scanpix
VANT 2,6 MILLIARDER: Mega Millions-potten var på 425 millioner dollar, altså rundt 2,6 milliarder. Foto: AP Photo/Rick Bowmer/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Personen med 27-26-24-19-70-12 på kupongen i Mega Millions-spillet fikk nok tidenes førjulsgave - og det på fredag den 13. (lokal tid).

- Hadde det ikke vært gøy om vi hadde fått en stor lotterivinner på fredag den 13.? spurte Mega Millions-direktør Paula Otto overfor nyhetsbyrået AP før trekninga.

- Jeg har alltid sagt at det ikke finnes noe ulykkestall innenfor lotto. Jeg jobber i 13. etasje. Jeg liker tallet 13, sa hun.

Mega Millions spilles i flesteparten av de amerikanske delstatene, og potten var på hele 425 millioner dollar. Det tilsvarer rundt 2,6 milliarder kroner.

Potten er spillets nest største og den femte største i USAs historie. Jackpoten har vokst seg stor siden 1. oktober, og det har ingen som har fått jackpot på 20 trekninger.