Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vant 35 millioner i Lotto

Største Lotto-utbetaling noensinne.

LOTTO-REKORD: Lørdagens gevinst er den største Lotto-gevinsten Norsk Tipping har utbetalt.
LOTTO-REKORD: Lørdagens gevinst er den største Lotto-gevinsten Norsk Tipping har utbetalt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I kveldens lottotrekning fikk en heldig vinner lykketreff. Riktig tallrekke førte til en gevinst på 34,5 millioner kroner.

- Dette er den største Lotto-gevinsten som har blitt utbetalt noensinne, forteller kommunikasjonssjef Magne Vikøren.

- Det har vært større utbetalinger i Viking Lotto, men dette er den største lottogevinsten. Den tidligere rekorden var på 25 millioner, sier Vikøren.

Vinneren, som får utbetalt 34 508 370 kroner, er en kvinne i 70-årene fra Meland kommune i Hordaland. Kupongen ble levert på Kiwi i Frekhaug.

- Hun satt og strikket da jeg ringte for å overbringe nyheten. Først trodde hun jeg var en telefonselger, og syntes det var rart, for det hadde hun reservert seg mot.

Kvinnen ble bedt om å sette seg ned, og resten av samtalen foregikk ved kjøkkenbordet.

- Da hun skjønte at hun faktisk hadde fått sju rette i Lotto og vunnet 34,5 millioner fikk hun helt hakeslepp. Hun var veldig glad for ikke å ha sett det på TV, for vanligvis pleier hun å få med seg sendingen.

- Hun lurte på hva hun skulle bruke pengene til. Hun har både barn og barnebarn, opplyser Vikøren, som deretter spurte om hun kom til å fortsette å strikke.

- Det sa hun at hun måtte, for å ha noe å holde i.

Kvinnen har takket ja til økonomisk veiledning fra Norsk Tipping, som setter henne i kontakt med en nøytral økonomisk rådgiver.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!