Lottomillionær

Vant 420 millioner - da ringte han sjefen

Da en dansk mann i 40-åra vant 420 millioner kroner på Eurojackpot lørdag, ringte han sjefen med en dårlig - og en god nyhet.

VANT UFATTELIG SUM: En mann fra Roskilde i Danmark fikk en nyhet han seint vil glemme forrige helg. Illustrasjonsfoto av lottokupong. Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB
VANT UFATTELIG SUM: En mann fra Roskilde i Danmark fikk en nyhet han seint vil glemme forrige helg. Illustrasjonsfoto av lottokupong. Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag fikk en dansk mann i 40-åra fra Roskilde en telefon som endret livet hans. Han hadde vunnet i Eurojackpot. 310 millioner danske kroner, som tilsvarer 420 millioner norske kroner, var på vei inn på kontoen hans.

I et intervju med danske TV 2 forteller mannen, som ønsker å forbli anonym, at noe av det første han gjorde var å ringe sjefen.

Da hadde han en dårlig - og en god nyhet.

- Den dårlige var at jeg sier opp fra dags dato. Den gode var at jeg har vunnet ufattelig mye penger. Sjefen ble veldig glad på mine vegne. Vi har vært gjennom en del sammen, lyder det fra den ferske millionæren til danske TV 2.

Han meddeler at en svært eksklusiv bilforhandler i byen åpnet ens ærend for ham på søndag.

- På søndag åpnet Ferrari så usedvanlig for oss, men det var vanskelig å velge. Men bare tenk hvor flott det er å kunne ta sønnen din til en slik opplevelse - og la ham være med og velge, forteller dansken.

EVENTYRLIG SUM: 319 millioner vant en heldig nordmann på Vikinglotto onsdag 11. april 2018. Men hva skal penga gå til? Her er folkets råd! Video: Nicolai Delebekk Vis mer

Han sier at han kommer til å dele flere av millionene med familiemedlemmer, og bruke noe av gevinsten på ting han bare har fantasert om i sine villeste drømmer.

Summen på 420 millioner kroner er den nest høyeste summen vunnet av en enkeltperson i Danmark.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer