Vant dobbelt Lotto-premie

Ekteparet fra Bøfjorden trodde de hadde glemt å levere inn Lotto-kupongen. De leverte inn en til og fikk dobbel gevinst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Noen ganger lønner det seg å være litt glemsk, ja, sier en glad Lotto-vinner Edna Skrøvseth fra Bøfjorden på Nordmøre, skriver Tidens Krav.

Fire millioner rikere

Hun og ektemannen Harry Skrøvseth trodde de hadde glemt å levere inn Lotto-kupongen. Derfor leverte de inn til, for å være sikre på at de hadde den vanlige rekka si inne. De to ble over fire millioner kroner rikere fordi de var glemsomme.

For premien for sju rette på lørdag var to millioner kroner.

- Vi så ikke på TV da tallene ble trukket. Man da vi kom hjem på kvelden, sjekket vi på tekst-TV, og da ble vi temmelig overrasket, forteller Edna Skrøvseth, som også ringte til Norsk Tipping på Hamar og sjekket samme kvelden.

Bursdagsbarn

Norsk Tipping hadde de prøvd å få tak i ekteparet, men kom ikke gjennom. Da de fikk bekreftet at fire millioner var deres fikk pensjonistene problemer med å sove. Pengene skal gå til ny bil og familien kan nok vente seg fine julegaver i år.

Ekteparet har levert den samme rekka i fire år, den er basert på bursdagsdatoene til barn, svigerbarn og barnebarn.

<B>INNBRINGENDE GLEMSOMHET:</B> Ekteparet fra Nordmøre vant dobbelt gevinst fordi de glemte at de allerede hadde levert inn sin faste Lotto-kupong.