Vant halvnakent veddemål

- Folk torde ikke peke på oss, flirer venninnene Ann-Kristin Strømme (30) og Helle Mygland Eilertsen (30). Iført undertøy og gjennomsiktige tekstiler fløy de Bodø- Gardermoen- Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var søsteren min som foreslo et veddemål. Hvis vi gjennomførte det, skulle hun stille med Rolls-Royce. Betingelsen var at vi bare hadde på oss bh, truse, tynn badekåpe og tøfler, forteller Ann-Kristin Strømme.

Jentene forteller at de fikk masse oppmerksomhet.

- De fleste fniste og lo, sier Helle, til vanlig barneskolelærer.

Rød løper

- Vi skiftet på dametoalettet på Bodø flystasjon. Deretter trakk vi pusten dypt og gikk med hevet hode ut. Jeg tror flyvertinnene hadde det fryktelig morsomt, sier Ann-Kristin Strømme.

På Stavanger lufthavn ble de møtt av en politimann som syntes jentene var vel tynt kledd.

- Han ba oss om å bli med. Vi skjønte vel at det var noe søsteren min hadde funnet på. Mottakelsen var enorm. Rød løper, lekker Rolls-Royce, bodyguarder og egen pikkolo. Og selvfølgelig masse champagne, flirer Ann-Kristin.

Nytt veddemål

I går var jentene i gang med å planlegge et nytt veddemål. Denne gangen er det Ann-Kristins søster som må i ilden.

- Vi tenkte på et Hawaii-show, der hun reiser i badedrakt, bastskjørt og strandsko. Hvis hun klarer seg på samme reiseruta som oss, står vi klar med limmo, sier Ann-Kristin.

JENTER DET SWINGER AV: - Et veddemål er et veddemål. Vi er ganske sta på slikt, sier Ann KRistin Strømme (t.v.) og Helle Mygland Eilertsen.