Vant i retten

Det nytter å trekke tyske sladreblader for retten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er den tyske kjendisadvokaten Matthias Prinz som vant mot et tysk forlag som blant annet utgir bladet «Woche der Frau». I tingretten i dag ble partene enige om at sladrebladet skal trykke et dementi og en unnskyldning på sine førstesider. De ble sågar enige om at oppslaget skal være åtte ganger ti centimeter stort.

Et annet tysk magasin var føre var, og ba om unnskyldning før det ble trukket for retten. På forsiden i dag ber «Echo der Frau» Victoria om unnskyldning for sine tidligere skriverier. For fem uker siden skrev de at Victorias kjæreste Daniel Westling hadde flyttet inn hos en annen kvinne.

«Dette tar vi nå tilbake, det var usant. Vi ber kronprinsessen om unnskyldning», skriver de.

Gravid og gift

Det er ikke småtteri de tyske sladrebladene mener å vite. «Sex-skandale ødelegger Victorias lykkelige kjærlighet», «Madeleine gleder seg til barnet. Et sjokk for dronning Silvia», er blant eksemplene.

Da «Woche der Frau» så hevdet at Victoria skulle vandre opp kirkegulvet med prins Nikolaos av Hellas, fikk hun nok, og bestemte seg for å gå rettens vei. Victoria krevde en rettelse på bladets forside - samt et løfte om at de aldri gjentar påstanden. Det får hun.

Stedfortredende sjefsredaktør Stephanie Müller nektet i går å svare på spørsmål fra Aftonbladet.

VANT: Victorias advokat har tidligere vunnet saker for Caroline av Monaco.