Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Vant over datterens drapsmann

Nå vil Reidar Olsen følge saken mot marineoffiseren som er tiltalt for å ha skutt sin ekskone Ingse Rønnestad (36).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet): I går vant Reidar Olsen foreldreretten fra Yasir Jabr, som drepte datteren Hanne Kristine Olsen og nesten tok livet av barnebarnet May Kristine i Bergen i 2001.

Foreldrerett

Olsen måtte gå rettens vei for å få foreldreretten over barnebarnet. I går kom avgjørelsen. Gulating lagmannsrett slår fast at Jabr verken skal ha foreldrerett eller samværsrett med datteren han holdt på å drepe. Nå vil Reidar Olsen følge rettssaken mot marineoffiseren (39) fra Bergen som er tiltalt for å ha skutt og drept sin ekskone Ingse Rønnestad (36) i Citypark-garasjen i Bergen 4. mars i år. Saken starter i Bergen tingrett i dag.

Tunge dager

-  Jeg kan love deg at de ikke har det godt nå, sier Reidar Olsen om den dreptes foreldre.

-  De har vært gjennom det samme som meg, og jeg tror ikke noen andre kan sette seg inn i hvordan det er å møte sin datters drapsmann i retten. De har foran seg noen dager som blir ganske tunge.

Begge sakene dreier det seg, ifølge påtalemyndigheten, om et svært turbulent samliv som til slutt endte med drap.

Den drapstiltalte 39-åringen, som nekter skyld, har varslet at han vil kreve foreldreretten for parets to barn. For Reidar har det vært en tøff kamp å kjempe mot datterens drapsmann, en kamp som kanskje ikke er over enda. Saken kan bli anket til Høyesterett.

FØLER MED: Reidar Olsen føler med foreldrene til Ingse Rønnestad som ble skutt og drept i Citypark-garasjen i Bergen. De møter sin tidligere svigersønn i retten, tiltalt for drapet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media