Vant to førstepremier, 28 tredjepremier og 42 fjerdepremier i Lotto

Jølster-mannen som i går ble over 4 milloner kroner rikere, skal kjøpe mikrofly for penga.

HADDE VENTET PÅ TELEFONEN: Da Norsk Tipping i går ringte til Jølster-mannen i 50-åra, som hadde vunnet to førstepremiier i Lotto, svarte mannen at han hadde følt på seg at han ville vinne. 
- Vet du, det er litt rart at du ringer. Jeg hadde en følelse av at «I dag ringer Norsk Tipping», også ringer du meg nå! Det er helt utrolig, sa mannen. Foto: Norsk Tipping
HADDE VENTET PÅ TELEFONEN: Da Norsk Tipping i går ringte til Jølster-mannen i 50-åra, som hadde vunnet to førstepremiier i Lotto, svarte mannen at han hadde følt på seg at han ville vinne. - Vet du, det er litt rart at du ringer. Jeg hadde en følelse av at «I dag ringer Norsk Tipping», også ringer du meg nå! Det er helt utrolig, sa mannen. Foto: Norsk TippingVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Telefonen kommunikasjonsrådgiver i Norsk Tipping, Ina Helen Østby i går tok til landets ferskeste lottovinner, var ikke som alle andre telefoner hun tar.

Jølster-mannen i 50-åra, hadde nemlig ikke bare stukket av med én førstepremie i Lotto. Han hadde levert inn to identiske kuponger, og vant derfor to førstepremier.

Og ikke nok med det, i tillegg hadde han greid å sope med seg hele 28 tredjepremier og 42 fjerdepremierpremier.

- Det er alltid gøy å ringe millionærer, for de reagerer på alle mulige måter. I går var ikke noe unntak. Det ble en veldig morsom samtale, sier Østby til Dagbladet.

Vinnerrekka: 1 - 15 - 16 - 26 - 27 - 28 - 31, ga mannen en samlet premie på 4 090 930 kroner.

- Følte det på seg - Mannen var i et middagsselskap, og hadde ikke fulgt med på trekninga, men gikk ut for å svare på telefonen da jeg ringte. Etter at jeg hadde presentert meg, svarte han:« Åja, er det Norsk Tipping? Telefonen fra dere har jeg venta på», forteller Østby.

- Han ble selvfølgelig kjempeoverraska, men sa han hadde følt det på seg at han ville vinne, tilføyer hun.

Etter at Østby hadde fortalt at mannen ikke bare hadde vunnet én førstepremie, men faktisk to, sa hun at han også hadde vunnet en rekke tredje- og fjerdepremier.

- Han lo bare mer og mer, og uttrykte at han hadde så mange drømmer som skulle innfris. Øverst på ønskelista var å kjøpe et mikrofly. Det var det første som falt ham inn, sier Østby.

- Klinte til Ifølge statistikken er det tre ting lottopremier vanligvis brukes på: gjeld, gaver til familien - og bilen Toyota.

TOK VINNERTELEFONEN: Kommunikasjonsrådgiver i Norsk Tipping, Ina Helen Østby, synes det alltid er gøy å ringe nybakte lottomillionærer - og i går var intet unntak. - Han lo bare mer og mer, og uttrykte at han hadde så mange drømmer som skulle innfris. Øverst på ønskelista var å kjøpe et mikrofly. Det var det første som falt ham inn, sier Østby til Dagbladet. Foto: Silje Onsrud Bye/Norsk Tipping
TOK VINNERTELEFONEN: Kommunikasjonsrådgiver i Norsk Tipping, Ina Helen Østby, synes det alltid er gøy å ringe nybakte lottomillionærer - og i går var intet unntak. - Han lo bare mer og mer, og uttrykte at han hadde så mange drømmer som skulle innfris. Øverst på ønskelista var å kjøpe et mikrofly. Det var det første som falt ham inn, sier Østby til Dagbladet. Foto: Silje Onsrud Bye/Norsk Tipping Vis mer

- Gårsdagens vinner sa at han gledet seg til å dele med familien og at han ville betale ned noe gjeld, men så klinte han til med mikrofly-drømmen. Det var altså ingen Toyota å spore her, sier Østby.

- God investering På Norsk Tippings nettsider har hun referert hele samtalen med den nybakte lottomillonæren:

- Ååå, herregud! Hadde du vært her nå skulle du fått verdens største klem! Nå er det så utrolig mange drømmer som skal oppfylles! Jeg har lenge drømt om å kjøpe et mikrofly, var det første mannen sa.

- Vet du, det er litt rart at du ringer. Jeg hadde en følelse av at «I dag ringer Norsk Tipping», også ringer du meg nå! Det er helt utrolig! Når telefonen ringte tenkte jeg «Er det Norsk Tipping?!», fortsatte han, før han forklarte årsaken til at han hadde levert to identiske lottokuponger:

- Det er litt tilfeldig at jeg har levert to kuponger til i kveld, men jeg tenkte at «Jaja, jeg får håpe at det er en god investering». Og jammen ble det ikke det!

LEVERTE TO KUPONGER: Jølster-mannen vant to førstepremier i Lotto, fordi han hadde levert to identiske lottokuponger. På den måten stakk han av med en premie på 4 090 930 kroner. 

Foto: Nina Hansen / Dagbladet
LEVERTE TO KUPONGER: Jølster-mannen vant to førstepremier i Lotto, fordi han hadde levert to identiske lottokuponger. På den måten stakk han av med en premie på 4 090 930 kroner. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer