Vant to førstepremier, 28 tredjepremier og 42 fjerdepremier i Lotto

Jølster-mannen som i går ble over 4 milloner kroner rikere, skal kjøpe mikrofly for penga.

HADDE VENTET PÅ TELEFONEN: Da Norsk Tipping i går ringte til Jølster-mannen i 50-åra, som hadde vunnet to førstepremiier i Lotto, svarte mannen at han hadde følt på seg at han ville vinne. 
- Vet du, det er litt rart at du ringer. Jeg hadde en følelse av at «I dag ringer Norsk Tipping», også ringer du meg nå! Det er helt utrolig, sa mannen. Foto: Norsk Tipping
HADDE VENTET PÅ TELEFONEN: Da Norsk Tipping i går ringte til Jølster-mannen i 50-åra, som hadde vunnet to førstepremiier i Lotto, svarte mannen at han hadde følt på seg at han ville vinne. - Vet du, det er litt rart at du ringer. Jeg hadde en følelse av at «I dag ringer Norsk Tipping», også ringer du meg nå! Det er helt utrolig, sa mannen. Foto: Norsk Tipping Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Telefonen kommunikasjonsrådgiver i Norsk Tipping, Ina Helen Østby i går tok til landets ferskeste lottovinner, var ikke som alle andre telefoner hun tar.

Jølster-mannen i 50-åra, hadde nemlig ikke bare stukket av med én førstepremie i Lotto. Han hadde levert inn to identiske kuponger, og vant derfor to førstepremier.

Og ikke nok med det, i tillegg hadde han greid å sope med seg hele 28 tredjepremier og 42 fjerdepremierpremier.

- Det er alltid gøy å ringe millionærer, for de reagerer på alle mulige måter. I går var ikke noe unntak. Det ble en veldig morsom samtale, sier Østby til Dagbladet.

Vinnerrekka: 1 - 15 - 16 - 26 - 27 - 28 - 31, ga mannen en samlet premie på 4 090 930 kroner.

- Følte det på seg - Mannen var i et middagsselskap, og hadde ikke fulgt med på trekninga, men gikk ut for å svare på telefonen da jeg ringte. Etter at jeg hadde presentert meg, svarte han:« Åja, er det Norsk Tipping? Telefonen fra dere har jeg venta på», forteller Østby.

- Han ble selvfølgelig kjempeoverraska, men sa han hadde følt det på seg at han ville vinne, tilføyer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer