Våpen, hasj og sekssifra kontantbeløp beslaglagt i to storaksjoner

Etterforskningen av narkonettverket har pågått i flere måneder - 22 personer pågrepet i dag.

BESLAG:  Politiet tok i dag blant annet beslag i såkalte svelgekuler (bildet til venstre), som trolig inneholder cannabis. Bildet til høyre viser pengebeslag fra politiaksjonen i september, hvor det ble beslaglagt over én million kroner. Foto: Politiet
BESLAG: Politiet tok i dag blant annet beslag i såkalte svelgekuler (bildet til venstre), som trolig inneholder cannabis. Bildet til høyre viser pengebeslag fra politiaksjonen i september, hvor det ble beslaglagt over én million kroner. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sivilkledd politi slo i dag tidlig til mot en rekke adresser i Oslo, i en storstilt aksjon for å knekke en narkoliga som politiet mener har solgt hasj og andre narkotiske stoffer i Tøyen-Grønland-Gamlebyen-Ensjø-Helsfyr-området.

Over 60 politifolk deltok i aksjonen. Politiet opplyser torsdag ettermiddag at 22 personer ble pågrepet i saken. 17 av disse er menn og fem er kvinner. Aldersspennet blant de pågrepne er fra 17-65 år.

Aksjonen var i hovedsak rettet mot faste selgere i narkotikanettverket og mot kjøpere som har drevet videresalg av mindre partier.

- Dette er basert både på informasjon vi hadde i forkant av forrige aksjon og nye opplysninger i den svært omfattende etterforskningen, opplyste Bresil til Dagbladet torsdag morgen.

Hovedmenn i narkonettverk Torsdagens pågripelser kommer i kjølvannet av arrestasjonene som ble gjort i september, blant annet av flere personer i samme, norskpakistanske familie som regnes som hovedmenn i et stort narkosalgsnettverk. En far (53) og noen av hans sønner er blant de siktede i saken.

Advokat Heidi Ysen representerer faren i den norskpakistanske familien, hvor flere personer regnes som sentrale i narkonettverket. En far og flere av hans sønner ble pågrepet under aksjonen i september.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer