Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Våpendesperado drepte tre

En mann skjøt i dag tidlig vilt rundt seg i en butikk og på en skole i Tyskland. Tre personer er drept, og flere skadd. Våpenmannen er nå funnet død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Eching i den sørtyske delstaten Bayern gikk en mann inn i en interiørbutikk og skjøt rundt seg. Ifølge politiet ble innehaveren og en ansatt drept, melder nyhetsbyrået AP.

Drapsmannen hadde på seg en militæruniform da han i dag tidlig gikk amok med et grovkalibret våpen. For et par uker siden fikk mannen sparken i bedriften.

Etter å ha skutt rundt seg der satte mannen seg i bilen sin og kjørte til nabobyen Freising, hvor han gikk inn på en skole og skjøt og drepte rektoren. Flere andre personer ble skadd da han gikk amok med våpenet. Han skal også ha detonert to hjemmelagde bomber inne på skolen.

Det går 400 elever i alderen 12-18 år på skolen.

Politiet omringet skolen med skarpskyttere og et helikopter svevende i lufta over området. Det verserte en periode forskjellige meldinger om hvorvidt 20-åringen fortsatt var inne i skolebygningen.

Rundt 13-tiden kunne politiet at de hadde funnet den mistenkte gjerningsmannen død. En talsmann for politiet sier at 20-åringen mest sannsynlig tok sitt eget liv.

TRE DREPT: Våpendesperadoen drepte tre og forskanset seg på en skole i Bayern. Nå er han funnet død.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!