Våpeneksperter mistet våpnene

Politimennene kom til byen for å lære bort våpensikkerhet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De to politioffiserene dro fra Raleigh til Wilson i USA i går, men da de kom fram fant de ut at de manglet to bager med våpen, ekstra magasiner og utstyr til elevene på kurset. De hadde rett og slett blitt borte på veien, melder nyhetsbyrået AP.

De som møtte opp for å få sine sikkerhetssertifikater for å kunne bruke maskinpistoler fikk seg dermed en ekstra lærepenge.

En MP-5 maskinpistol, som kan skyte 800 skudd med 9 millimeter ammunisjon i minuttet, var i en av bagene som forsvant. Det var også en pistol.

Våpenekspertene forsøkte å kjøre den samme ruta som de to uheldige våpenekspertene, uten å finne tegn til de to bagene. De fikk til og med hjelp av et tjuetalls politimenn fra sheriffen i Wilson County. Når kvelden kom var våpnene fremdeles borte.

Men en lokal innbygger hadde stoppet og plukket opp bagene fra veikanten på Highway 301. De hadde rett og slett ramlet fra lasteplanet på pickupen til de to våpenekspertene.

Han ringte til og med politiet når han oppdaget en maskinpistol i en av bagene.

Men pistolen ble funnet av en annen mann, på Highway 264.

Pressetalsmann ved Raleigh politistasjon var litt treg på avtrekkeren da nyhetsbyrået AP ringte for å få en kommentar. Han har fremdeles ikke ringt tilbake.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer