Våpenmann klikket i CNN-studio

Ønsker å utvise programleder Piers Morgan fra USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I natt hadde CNN-programleder Piers Morgan besøk av mannen som vil kaste ham ut av landet i sitt studio. Det førte til et munnhuggeri utenom det vanlige.

Radiovert Alex Jones var invitert til programmet «Piers Morgan Tonight» for å diskutere kravet om at CNN-programlederen må utvises fra USA fordi han «har gått til angrep på grunnlovstillegget som gir amerikanerne rett til å bære våpen».

Over 105 000 personer har i skrivende stund skrevet under kampanjen.

Tirade Jones innledet med å snakke om hvordan myndighetene og «megabankene som kontrollerer planeten» konspirerer for å ta våpnene vekk fra vanlige innbyggere, ifølge Huffington Post.

- De har tatt våpnene fra alle utenom det sveitsiske og amerikanske folket, sa han.

Våpenforkjemperen var også innom både den mye omtalte gjengvoldtektssaken i India og Mao Zedong i løpet av tiraden, og ble etter hvert bare sintere og sintere.

Til slutt kokte det over med følgende uttalelse:

- Jeg er her for å fortelle deg at 1776 vil begynne igjen hvis du prøver å ta fra oss våpnene våre. Det spiller ingen rolle hvor mange lemen du møter ute på gata, som trygler om at våpnene deres skal bli tatt fra dem. Vi vil ikke gi slipp på dem. Skjønner du?! Det er derfor du kommer til å mislykkes, og myndighetene vet, uansett hvor mye propaganda som sendes ut, at republikken vil reise seg igjen!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer