Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Var aldri på Rubber Chicken

26-åringen stiller seg uforstående til drapssiktelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 26-åringen som er siktet for å ha knivdrept en 25-åring på utestedet Rubber Chicken natt til fredag, nekter for drapet.

- Min klient stiller seg uforstående til siktelsen, det er alt jeg kan si, sier hans advokat Bendik Velde Koslund til Dagbladet.no.

Forklarte seg idag

De første avhørene av 26-åringen startet først i dag, og ble avsluttet i 15-tida.

- Han er gjort kjent med siktelsen, men nekter for å ha vært på stedet, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

- Han sier han aldri var på Rubber Chicken?

- Så langt nekter han for i det hele tatt å ha vært i området den aktuelle kvelden, sier Abrahamsen.

Det strider ifølge politiet mot en rekke forklaringer fra andre gjester på utestedet. Flere vitner er avhørt i saken.

ÅSTEDET: På en bursdagsfest på dette utestedet i Kristian Augustsgate i Oslo sentrum ble en 25 åring stukket med kniv i et basketak. Han døde av skadene. Foto: SCANPIX
ÅSTEDET: På en bursdagsfest på dette utestedet i Kristian Augustsgate i Oslo sentrum ble en 25 åring stukket med kniv i et basketak. Han døde av skadene. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi har avhørt rundt 20 vitner, og har massevis av observasjoner som ikke svekker siktelsen på forsettelig drap som foreligger mot 26-åringen, konstaterer Abrahamsen.

Kniven drapsmannen brukte er ennå ikke funnet.

Fengsles mandag

26-åringen vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag. Ifølge advokat Koslund vil Harald Stabell nå ta over som den siktedes forsvarer.

26-åringen skal ha trukket kniv mot 25-åringen etter et basketak på Rubber Chicken. Han ble brakt til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

26-åringen gikk ifølge politiet videre på pub etter drapet, før han dro hjem. Sent på fredagen ble han pågrepet.

- Var aldri på Rubber Chicken
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling