Var det «Meo» som ble drept?

Thaikvinnen «Meo» forsvant under mystiske omstendigheter fra et massasjeinstitutt i Oslo i august. Kvinnens slektninger i Norge har ikke fått livstegn fra henne siden. Politiet har koblet forsvinningen opp mot drapet på den asiatiske kvinnen som ble funnet i Hobøl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ti etterforskere jobber nå med å finne identiteten til kvinnen som ble funnet drept og dumpet ved en skogsvei i Hobøl i Østfold søndag 30. august. Ett av sporene politiet etterforsker, er meldingen om at en prostituert thailandsk kvinne skal ha forsvunnet fra et massasjeinstitutt i Oslo.

Tøft miljø

- Sporet er fremdeles interessant for oss, sier politiadjutant Anne Mette Angell ved Moss politidistrikt. Dagbladet har i flere dager jobbet opp mot det thailandske prostitusjonsmiljøet i Oslo. Flere av kvinnene i miljøet bekrefter historien om «Meo», men de er livredde for å uttale seg.

- Vi frykter hun er drept. Miljøet er tøft, og vi er redde for represalier, sier en thaikvinne. Den thailandske kvinnen som er forsvunnet skal ha tilknytning til Sverige. Hun skal ha kommet til Norge for flere måneder siden, og jobbet på et utested i Oslo. Serveringsstedet har tilknytning til et massasjeinstitutt. Dagbladet kjenner navnet på massasjeinstituttet.

Uten forklaring

Den thailandske kvinnen skal ha solgt seksuelle tjenester til både nordmenn og utlendinger i Oslo. Utestedet hun var tilknyttet skal være drevet av flere menn med forbindelse til det organiserte kriminelle miljøet i hovedstaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer