Var dette nådestøtet? Brann på vei mot nedrykk etter nok et hjemmetap

Sarpsborg snudde i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRANN STADION (Dagbladet): Kollektiv neglebiting i høstmørket i Bergen i kveld.

Sarpsborg 08 spilte bare for æren, mens Brann måtte ha tre poeng i Bergen i kveld.

Og det var bergenserne som åpnet best.Norlings trekk med å lempe opp kraftpluggen Azar Karadas fra midtstopperplass, var et lurt trekk, om enn litt sent i sesongen. Etter halvminuttet banet han vei for Kasper Skaanes, som utrolig nok bommer fra 14-16 meter alene med Gudmund Kongshavn.Brann fortsatte å spille bra, og hadde mesteparten av spillet de første 45 minuttene.

Fremdeles er det en god del rusk, rask og sleivpasninger i Branns forsvar som mot et bedre lag kunne vært skjebnesvangert.

Burde hatt ett mål hverHva så med gjestene? Joda, de var tidvis farlige og bidro til underholdning. Etter drøye kvarteret burde Alejandro Castro scoret etter typisk rot i Branns midtforsvar. Men på samme måte som Skaanes sleivet i andre enden av banen, er heller ikke Castro god nok fra 16-metersstreken med kun Brann-keeperen foran seg.

Krigeren AzarMen så skjer det hele Bergen har ventet på: Branns Azar Karadas brøyter unna tre forsvarsspillere, legger ballen fint videre til Fredrik Haugen, som alene med keeper såvidt får skutt ballen i mål. Endelig litt flaks på Brann stadion. Hjemmelaget gikk til fortjent ledelse etter 45 minutter som ble preget av tøffe taklinger og tidvis underholdende spill av begge lag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer