BEBOER RINGTE: Brannvesenet har kontroll over brannen i det to etasjers bolighust i Veslefrikkveien på Blinderen en snau time etter at en av beboerne varslet om brann klokka 09.10 torsdag. Foto: Oslo brann- og redningsetat. 
BEBOER RINGTE: Brannvesenet har kontroll over brannen i det to etasjers bolighust i Veslefrikkveien på Blinderen en snau time etter at en av beboerne varslet om brann klokka 09.10 torsdag. Foto: Oslo brann- og redningsetat. Vis mer

Var hjemme da bolighus i Oslo ble fullstendig overtent

To etasjers hus på Blinderen - beboere berget seg ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det brenner i en bolig i Veslefrikkveien på Blinderen i Oslo. Det opplyser Oslo brann- og redningsetat på Twitter.

Boligen er overtent, ifølge redningsetaten. Det er fem brannbiler på stedet med ialt 17 brannmenn inklusiv røykdykkere.

Klokka 09.45 opplyser politiet at ingen personer er skadd, men at naboer blir bedt om å holde seg inne og lukke vinduene på grunn av røyk.

- Det var en av de seks beboerne som ringte om brannen. Vi vet ikke hvor mange som var hjemme på det tidspunktet eller hva som er brannårsaken, men vi har fått bekreftet at ingen er skadd, sier operasjonsleder Steinar Hausvik i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Fullstendig overtent

- Huset er på etasjer og er fullstendig overtent. Den første varslingen kom klokka 09.10, og det er foreløpig uavklart om det var personer i huset, sier vaktkommandør Stig Henning Duaas i Oslo brann- og redningsetat til Dagbladet ved 09.30-tiden.

Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll over brannen, men ifølge vaktkommandøren skal det ikke være fare for nabobebyggelsen.