Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Var ikke død likevel

Klokka 05.00 i går tikket det inn en faks til Rogaland politidistrikt: En 25-åring fra Gjesdal var blant de omkomne i Roskilde. Da politiet kom på døra hjemme hos de pårørende for å gi den tragiske beskjeden, hadde sønnen akkurat ringt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Danset på de dødes grav

Hans ID-papirervar funnet på en av de døde ungdommene. I hele går jobbet Kripos og Gjesdal lensmannskontor på spreng for å finne ut hvorfor en av de døde publikummerne på Roskilde ID-papirene til 25-åringen fra Gjesdal i Rogaland.

- Etter å ha snakket med 25-åringen har vi fått konstatert at dokumentene ikke ble overlevert personen som seinere døde. Nordmannen sier at han ikke kjenner mannen som omkom, sier fungerende Kripos-sjef Håkon Skulstad.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling