Toronto:

Var på ferie - gjorde sjokkoppdagelse

Da de kanadiske huseierne kom hjem fra en forretningsreise, fikk de tidenes overraskelse. Boligen deres var solgt og to personer skal ha utgitt seg for å være huseierne, sier politiet.

FRIR TIL PUBLIKUM: Toronto-politiet ber publikum om hjelp til å identifisere to personer i forbindelse med boligsvindelen. Foto: Toronto-politiet
FRIR TIL PUBLIKUM: Toronto-politiet ber publikum om hjelp til å identifisere to personer i forbindelse med boligsvindelen. Foto: Toronto-politiet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eiendommen skal ha blitt lagt ut for salg ulovlig og blitt solgt av to personer som utga seg for å være eierne, ifølge Toronto-politiet.

Hendelsen skal ha funnet sted da de faktiske huseierne var utenlands i januar 2022, skriver CTV News Toronto.

OPP MED ARMLENET: De to armlenene til midtsetet er lett å løfte opp. Men visste du at det også er mulig å åpne det som går ut mot midtgangen? Video: Bim Zachrisson Totland Vis mer

Eiendommen skal befinne seg i Etobicoke-området i Toronto, ifølge den kanadiske avisa.

De to mistenkte skal ha tatt i bruk en eiendomsmekler for å legge ut boligen for salg, ifølge kanadisk politi.

En mann og en kvinne er blitt knyttet til etterforskningen og skal ha brukt falsk ID for å utgi seg for å være eierne av boligen. Bildene deres er blitt frigitt av Toronto-politiet.

De to svindlerne skal ha gjennomført salget av eiendommen, og de nye huseiere overtok huset. Det tok flere måneder før de «ekte» eierne oppdaget at boligen deres var blitt solgt.

Politiet har ikke kommet med ytterligere detaljer, men oppfordrer til at publikum tar kontakt om de har mer informasjon, skriver CTV News Toronto.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer